Blog

3 gode grunde til at vælge designmøbler

Du har måske tænkt, at designmøbler kun handler om at vise, at man har råd til at indrette med dyre møbler, eller at det handler om at vise noget overfor de mennesker, der kommer i ens hjem.
Men faktisk er design en del af vores kultur og arv. Det er både noget, der siger lidt om, hvem vi er, men også om hvilket samfund vi kommer fra, og hvilke værdier vi har.
Du får 3 gode grunde til, hvorfor du skal vælge dansk design her.

Støt væksten i Danmark

Især de sidste par år har været hårde ved den danske økonomi – mange har mistet deres job og er blevet sendt hjem. Når du vælger at købe møbler fra danske designere så støtter du arbejdspladser og vækst i Danmark.
Et godt eksempel er f.eks. Eberhardt furnitures, en lille designvirksomhed der startede i 2014 og har lagt mange personlige kræfter i at skabe bæredygtigt design, og netop bæredygtigt er nøgleordet i den næste gode grund til at vælge design fra f.eks Eberhardt.

Vælg bæredygtigt

I dag er der meget fokus på, at vi som mennesker skal efterlade så lille et Co2 aftryk som muligt. Dette kan vi bl.a. gøre ved at vælge dansk design, der har fokus på netop bæredygtighed og produktion med minimalt forbrug af ressourcer.
Hos Eberhardt er kemikalier f.eks. absolut no-go, og de laver især borde, som er designet til at holde rigtig mange år. Når du køber kvalitetsmøbler med lang holdbarhedstid, er du med til at reducere det samlede Co2 aftryk.

Design påvirker dit velbefindende.

Det er op til flere gange bevist, at det, vi omgiver os med til hverdag, påvirker både vores humør, og dermed også vores velbefindende.

Når du indretter dit hjem, handler det om at skabe en behagelig atmosfære, der rammer din personlige energi. Og netop designmøbler er specielt gode til at tilføre positiv energi, fordi hvert enkelt møbel er skabt med omtanke på materialevalg, udseende, funktionalitet og komfort. De designmøbler, som du omgiver dig med, fortæller altså noget om, hvem du er og hvilke værdier du som menneske har.
Når dit hjem udstråler den samme energi som dig, bliver det et sted, hvor du nyder at være, og hvor du kan lade op. Dine gæster vil også føle sig mere veltilpasse, når de kommer i et hjem, der er personligt og udstråler noget unikt.