Sådan finder du fede hjemmesider når du keder dig.
Du ved det godt. Du keder dig. Du har måske lige 8 minutter til overs inden bussen ankommer. Du har luret dine gamle slidte nyhedssites igennem 98 gange og dine egne sociale medier er også surfet igennem rigtig mange gange.
På hvilken på finder du nogle uprøvede websites? Websider som kan opsluge dig fire min når du har brug for en pause. Der er oversigter , der præsenterer hjemmesider andre har som bookmarks. Her kan man sidde og surfe eller springe videre til de næste i oversigten.
På nogle af de populære sociale medier, som er enormt fotobaseret kan du påføre interesseord og finde en række websites som er passende til dit emne. Den allersidste metode jeg vil give dig er at du skal finde en række af de hjemmesider, der viser et overbliksbillede over Apps til iphones og lignende. De er designet så du let kan lede sig frem til de gode apps.
Der er derfor mange metoder til at søge efter fede web-sites. Også nogle af dem som skriver om dine interesseområder, fx hvis du vil have måltidskasser som er leveret til døren

Således gemmer du dine bedste websites
Når du nu engang er kommet i gang med at lede efter de gode hjemmesider kan det være irriterende at stoppe igen. Derfor har du behov for en metode, så du kan opmagasinere sitet til et senere tidspunkt.
Her er de trick jeg benytter til at gemme sider. Enten noterer jeg dem på et papir. Oftere placerer jeg et book mark i min browser. Man kan også kopiere internet adressen ind i en e-mail og sende den til din emailadresse. alternativt fremsende den til din egen telefon som en tekstbesked.
Denne metode bruger jeg kun til rigtig fede sider. Vigtige sider kan være om barberskraber. Det man gør, at er man opretter en genvej på min desktop og via den måde har jeg sitet lige hvor jeg nemt kan finde det hele tiden.

Udlejning af belysning til din bolig
Du kan for nyligt leje så mange sjove ting. Tilbage i tiden var det spillefilm. Så kom kommunerne som udlejede byggemaskiner og udstyr til haven uden beregning. Så kom leje-kunst-bølgen.
I din lejlighed spekulerer du eventuelt ikke på det, men lys er vigtigt. Det er lyse der gør livet værd at have. Lyset spreder det andet af død og det sorte.
Nu kan man også finde mennesker der vil ud leje lyskilder. Det er fx LED lyskilder, indbygningsspots eller stuelamper. Det er et website som connector, dem der vil udleje lamper og dem somgerne vil låne lamperne. Det kanvære udlejning af erhverv og private.
Der forhandles også tillægsvarer på portalen, som fjernbetjeninger og så videre
Når man har lejlighed til det, så undersøg om du står og mangler lækre lamper til din lejlighed. Hvad med en kunstlampe med LED teknologi eller udendørslampe til havegangen.
Lejereglerne er simple. Man aftaler lejen og udljeningsperiode og fragtmetode, og så forudbetales. Betal et opstartsgebyr på 50 euro for at blive køber, som går til en kollektiv forsikring, som forsikrer for alle, dog med en selvrisiko.
Såfremt du ikke lige bor på københavn, så har du ikke lige en lampeforretning i nærheden. af den grund kan lampeleje være en henrivende ide, for beboere i udkantsdanmark.
Dette skrev Børsen om servicen – se rapportagen
Såleden fremlejer du din boliger
Lav fantastiske billeder, og afslut en beskrivelse. Fastsæt en boligpris og udlæg hele projektet til service. Så vil du på du ser dig om modtage bud fra udlejningslystne lampeudlånere.
Websitet tager 16% af købsprisen i salgsgebyr. Notér nul ejendomsadministration
Opdag ikke yderligere efter boliger i ubelyst. Skaf belysning i din bolig eller dit køkken allerede imorgen.