Blog

Kom trygt i ny bolig

Der er mange familier, der drømmer om hus, børn, bil og hund. Boligdrømmen kan være svær at indfri, da der ofte er mange ønsker i forhold til boligen. Den skal se ud på en bestemt måde, have en god beliggenhed og lignende. Det er vigtigt at få snakket med sin bank om, hvad mulighederne er, så familien har en ide om, hvor meget der kan købes bolig for. Ofte er man nødt til at indgå et kompromis, da det ikke altid er alle drømmene, der kan blive til virkelighed. Det er ofte en god ide at spørge flere banker om, hvad mulighederne er for et boliglån. På denne måde kan du blive klogere på, hvilke muligheder du og din partner har, samt om det er den rette bank, I er kunder hos.

Find ud af, hvad du har af muligheder i forbindelse med boliglån

Bankerne beregner dit boliglån ud fra din og din partners løn, samt hvor meget, der er sparet op til at købe hus. Som tommelfingerregel skal man komme med 5% af udbetalingen selv, således at der er nogle penge at investere i huset med det samme. Hvis du gerne vil have, at en ekspert kigger på et potentielt boliglån sammen med dig, så kan du kontakte en boliglånsmægler. Vedkommende vil kunne se nærmere på rentesatser, rente, opsplitning af lån, afdrag og løbetid, banklån vs. realkredit og lignende parametre, som netop indgår i et boliglån. Det er vigtigt, at man ikke kommer til at sidde for stramt i det, således at der slet ikke er nogle penge at leve for. Dette vil eksperten også kunne se på, for at få en ide om det tilbudte boliglån er en god investering eller ej.

Lad en boligadvokat hjælpe dig

Hvis du har fundet den perfekte bolig og gerne vil være sikker på, at alt er i orden, så kan du roligt kontakte en boligadvokat. Boligadvokaten kan hjælpe dig med at se på skøde, tinglysning, refusionsopgørelse og meget mere. Det er vigtigt at komme trygt i hus, og hvis du mangler denne tryghed, så skal du have en boligadvokat med på sidelinjen. Ifølge statistikker, foretrækker de fleste at betale pengene for en boligadvokat, da vedkommende netop ved, hvad man skal se efter af faldgruber i forbindelse med køb af hus. Du kan læse om boligadvokater på hjemmesiden

Boligadvokater.info. Her finder du et eksempel på nogle gode, kompetente og erfarne boligmæglere, der hellere end gerne vil hjælpe dig med at komme trygt i hus.