Overvejer du at sælge din bolig? Få en gratis vurdering og spar tusindvis af kroner på boligsalget

Boligsalg
Varmepumpe til hjemmet

Går du med tanker om at du måske skal sælge din bolig? Det kan både være en spændende og skræmmende process på samme tid. Kan man få det beløb man har i tankerne? Hvad koster det at få en ejendomsmægler til at sælge? Hvordan gør man det egentlig?

Der kan melde sig mange spørgsmål, når det handler om at skulle sælge sin bolig – uanset om man er førstegangssælger eller erfaren i ‘gamet.

I dette indlæg vil vi se lidt nærmere på nogle af de muligheder du har for at få en vurdering af din bolig. Derudover ser vi også lidt nærmere på hvad det egentlig koster at sælge en bolig og hvordan du kan få den solgt uden at betale en formue til en ejendomsmægler.

Få en gratis vurdering af din bolig inden du sætter den til salg

Når man første gang begynder at tænke på at sælge sin bolig, så er det primære spørgsmål, der melder sig for langt de fleste: Hvad kan jeg egentlig få for den? Alle vil selvfølgelig gerne have mest muligt for deres bolig, men man er også nødt til at bevare en vis grad af realisme.

Et godt sted at starte er at få boligen vurderet. Det er muligt at få lavet en vurdering uden at man skal sætte sin bolig til salg, det er helt op til en selv om man ønsker at gå videre med salget efter vurderingen.

En vurdering kan dog også hurtigt blive en lidt uoverskuelig process, men det er der heldigvis en løsning på nu – online vurdering. Hos Estaldo kan du nemlig få en fuldstændig gratis og uforpligtende vurdering af din bolig – og det hele foregår online. Det er både super nemt og hurtigt – og så har det et hurtigt indblik i din boligs potentielle værdi.

Få en gratis online vurdering her →

Undgå et dyrt og kompliceret boligsalg

Vurderingen af din bolig er dog kun starten på dit mulige boligsalg. Du kan naturligvis prøve at sælge din bolig selv, men langt de fleste benytter sig af en ejendomsmægler, som kan håndtere alle de aspekter, der nu engang er involveret i en bolighandel.

Faktum er dog bare at ejendomsmæglere i Danmark tager sig ganske godt betalt. Derudover så er udfordringen at ejendomsmæglere ikke behøves at skilte med deres priser – med andre ord, så kan du risikere at stå overfor en slem overraskelse når din bolig engang er solgt.

Estaldo gør heldigvis også op med denne uigennemsigtighed. En typisk pris for en ejendomsmægler vil lægge på mellem 50 og 100.000 kr. hvilket dækker salær, markedsføringsomkostninger mm. Problemet er bare at ejendomsmæglere opererer med et ret bredt spænd – det er derfor svært at sige om du ender på 60 eller 100.000 kr. og det gør selvsagt en ganske markant forskel for de fleste.

Hos Estaldo er salæret fast, lavt og fuldstændig gennemsigtig:

  • Fast salær: 12.500 kr.
  • Markedsføring: 1.500 kr.
  • Billeder, 3D og plantegning: 2.995 kr.
  • Total: 16.995 kr.

Spar tusindvis af kroner på dit boligsalg →

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men Estaldo’s anmeldelser taler for sig selv. På Trustpilot er gennemsnittet hele 4,8 baseret på 219 anmeldelser og er du interesseret i at høre hvad andre kunder siger, så er der også masser af kundeudtalelser på deres hjemmeside.