Vi har udskiftet de normale supermarkeder ud med de digitale. Der er nemlig en lang række gode ting ved at købe dagligvarer over internettet. Mere end 22 % af danskerne gør nu deres vareindkøb vi internettet. Hvis dette bliver ved, så vil vi se mange traditionelle butikker dreje nøglen om de næste mange år.

Hvorfor er det et hit at bygge til?

I en tid, hvor tiden er en mangel, så er madvareindkøb og madtilberedning nogle tidstyve. Det skal med andre ord være nemt. Især det at handle er forbundet med stress i en tidsknap hverdag, hvor job, efteruddannelse, familie, løb og fritidsinteresser skal balanceres. Af den grund er det lettere at gøre sine indkøb i der hjemme med få klik og få sine varer bragt til døren dagen efter.

Hvad er det så danskerne bygger?

Hvis vi kigger nærmere på madselskaberne, så er især måltidskasserne blevet trend. Allerførst indtog grønt- og kasser med frugt dansk madkultur, men de sidste år er færdige måltidskasser blevet et hit. Der får du leveret mad til hele ugen – Én madret per dag. Således minimerer man også madspild, fordi man ikke brænder inde med 5 avocadoer eller det der er værre.

En lille pulsering man ser i branchen er halvbagt middagsmad, som leveres i alubakker, der kun skal laves færdig. Der er dog en udfordring på leveringen i Danmark fra det køkken, hvor det er blevet pakket, p.g.a. fødevaresikkerheden. Men vi tiljulber det. Specielt aftensmaden til nytår er populær.

Og så har vi danskere også taget Osuma, Nemlig og alle de andre til sig. De digitale dagligvarebutikker har dog plads til at forbedre sig. Markedet er stadig ung, men vi danskere er bedøvende ligeglade, for fordelene har for lang tid siden overhalet generne. Den øgede vækst betyder nemlig også at leveringsomkostningerne bliver mindre og derved kan dette ikke længere være en undskyldning for ikke at handle ind hos de online supermarkeder.

Byggelån eller friværdi

Hvad enten du er på slankekur, er diabetiker, vegetar eller noget helt andet, så kan du købe det ved de mange udbydere af måltidskasser og online supermarkeder. Find det udbud, som matcher dine behov. Og udvalget bliver ikke mindre. De digitale butikker er jo ikke begrænset af fysisk plads, som et fysisk supermarked. Hylderne er næsten endeløse og hvis du ikke har plads, så lav en tilbygning, som er et viktualierum.

Hvis man ser bort fra de små øer, så er langt de fleste udbydere leverende i hele landet. Og de tilbyder forskellige løsninger for at imødekomme, at dine varer er problemfri og sikker. Med frystlegemer, punktlig levering og flamingokasser, så er man sikker på at få sine dagligvarer sikkert frem. Og du er ikke engang tvunget til at være i hjemmet. firmaerne kan sætte dem i din forhave, ved hoveddøren eller få en nøgle og låse sig ind. Man kan hos nogle udbydere bede dem placere madvarerne i køl mod betaling.

Mange danskere oplever derudover at bruge mindre ved at købe ind over nettet, da de slipper for ekstrakøb, bæreposer, diesel til bilen og spotvarer.

Tænker du at handle online er der masser af penge at spare. Har du førhen prøvet nogle af dem, så er der masser af gode starttilbud for helt nye kunder hos de andre madfirmaer.