Vil du spare penge på elregningen? Sådan får du automatisk den laveste elpris

Sparetips
Energibesparende løsninger

Elpriser og elregninger har været genstand for megen omtale i løbet af det sidste halvandet år. I starten af 2022 så vi får alvor hvilke konsekvenser det kan have, hvis elpriserne for alvor begynder at stige. Det fik mange til at overveje hvordan de kunne spare på strømmen og optimere deres forbrug, for på den måde at nedbringe deres omkostning til el.

Der er efterhånden kommet lidt mere ro på elpriserne, men det betyder ikke at der ikke er penge at spare. Den øgede fokus på elmarkedet bragte nemlig også en hel del værktøjer med sig. Mange af disse kan hjælpe dig med at få større indsigt i elmarkedet og priserne hos de forskellige leverandører. Det er dog fortsat de færreste, der udnytter det fulde potentiale, som findes hvis man benytter sig af de tilbud man kan hente hos forskellige elselskaber.

Det handler nok i langt de fleste tilfælde om tid og om at der, på trods af de mange nye værktøjer, fortsat hærsker en idé om at elmarkedet er uigennemskuelig og en anelse kedeligt. Nu er der heldigvis kommet en løsning, som er super nem at gå til og helt automatisk – den tager vi et nærmere kig på i dette indlæg.

Spar 25% på dit abonnement hos Elbot (kun 29 kr./måned) – Brug rabatkoden “Bolios25” – Tilmeld dig her

Elbot – Finder besparelserne og skifter automatisk elselskab

Elbot er en automatisk og uafhængig service, som scanner markedet og finder den bedste elaftale for dig. Det vigtige når det gælder elaftaler er, at produktet der leveres i bund og grund er fuldstændigt det samme – det er strøm. Der kan være forskellige grader af grøn strøm osv. men i sidste ende er produktet det samme.

Derfor er det i princippet også fuldstændig ligegyldigt hvor du har din elaftale. Dette gør det muligt at skifte elaftale udelukkende baseret på hvor man kan opnå den laveste pris – man behøves faktisk ikke at tage højde for andre faktorer.

Det er præcis dette, som Elbot drager fordel af. På vegne af dig, jagter deres robot de bedste tilbud og de bedste elpriser. Dette er ikke kun en førstegangsting. Det vil sige at robotten hele tiden fortsætter med at prøve at optimere den elpris.

Fordelene ved at bruge Elbot

  1. Du får den den bedste pris på din strøm
  2. Det er 100% automatisk – du skal ikke gøre noget
  3. Det er ikke en engangsting – det er en løbende service hvor din elpris optimeres
  4. Elbot håndterer alt ift. indgåelse af ny elaftale og opsigelse af den gamle – du skal ikke røre en finger
  5. Det koster kun 39 kr. per måned og der er ingen binding

Spar 25% på dit abonnement hos Elbot (kun 29 kr./måned) – Brug rabatkoden “Bolios25” – Tilmeld dig her